Rüyada bekar arkadaşı hamile görmek

Rüyada bekar arkadaşı hamile görmek hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, şöhretli biri olunacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada bekar arkadaşı hamile gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkileriniz destekleniyor.

Rüyada bekar bir arkadaşını hamile görmek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bekar arkadaşının hamile olduğunu görmek aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada bekar bir arkadaşının hamile olduğunu görmek sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına yorulur.

Rüyada bekar arkadaşını hamile görmek öz güveninin yerine geleceğine, rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine alamet etmektedir.

Rüyada bekar arkadaşı hamile görmek hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, üzüleceğine, zor durumda kalacağına rivayet eder.

Rüyada bekar kişinin hamile olduğunu görmek deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada annenin bekar kızının hamile olduğunu görmek kötü duygularını yeneceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine yorulur.

Rüyada bekar kızın hamile olmak evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments