Rüyada bebek verildiğini görmek

Rüyada bebek verildiğini görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yapılmak istenen projeye hız verileceğine, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebek verildiğini gördüyseniz:

  • Güzel haberler alarak sevinebilirsiniz.

Rüyada bebek verildiğini görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine delalet eder.

Rüyada kucağına bebek verildiğini görmek işinin ehli olacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada selasının verildiğini görmek kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada verilen parayı almak şanssızlık yaşanacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada verilen suyu içmemek kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın verildiğini görmek yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, mesleğinde atılım yapacağına alamet eder.

Rüyada eşinin yüzük verildiğini görmek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada verilen parayı geri çevirmek dertleri biteceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments