Rüyada mavi gözlü bebek öpmek

Rüyada mavi gözlü bebek öpmek haksızlığa uğranacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi gözlü bebek öpmek gördüyseniz:

  • Romantik bir bağlantı ya da görüşme beklenmedik fırsatlara neden olabilir veya arkasından gitmek isteyeceğiniz şeylerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada mavi gözlü bebek öpmek başına çok güzel olaylar geleceğine, zor ve stresli günler geçireceğine delalettir.

Rüyada gözleri mavi erkek bebek görmek mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü bebek görmek maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebek mavi gözlü görmek tatil ya da dünya turuna çıkacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine delalettir.

Rüyada mavi gözlü sarı saçlı bebek görmek sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına işarettir.

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü erkek bebek görmek kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi gözlü bebek doğurduğunu görmek iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada mavi gözlü sarışın bir erkek bebek görmek yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments