Rüyada bebek koklamak

Rüyada bebek koklamak hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, daha sonra işlerin açılacağına, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına delalet eder.

Rüyada bebek koklamak gördüyseniz:

  • İşinizde ya da aşk hayatınızda veya ikisinde birden sevindirici gelişmeler olabilir.

Rüyada bebek öpmek koklamak yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine alamet eder.

Rüyada bebek koklamak çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine işarettir.

Rüyada mavi gül koklamak ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada lale koklamak ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, allah yolunda ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada ot koklamak çok başarılı işlere adım atacağına, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına işarettir.

Rüyada koku koklamak çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine inanılır.

Rüyada ayakkabı koklamak ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çıra koklamak rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments