Rüyada bebek mobilyaları görmek

Rüyada bebek mobilyaları görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, eline geçen paraları tutamayacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, mal kayıpları da yaşayacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine işaret eder.

Rüyada bebek mobilyaları gördüyseniz:

  • Akşam saatleri ise, iş hayatımız, diğerleri üzerinde yaratılabilecek etki açısından olumlu şekilde değerlendirilebilir.

Rüyada bebek mobilyaları görmek sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine tabir olunur.

Rüyada bebek mobilyası görmek hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada siyah mobilya görmek hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine inanılır.

Rüyada mobilya mağazası görmek korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada koltuk mobilya görmek maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Rüyada evde mobilya görmek hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine delalettir.

Rüyada yeni mobilya aldığını görmek sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine delalet eder.

Rüyada tahta mobilya görmek zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments