Rüyada siyah mobilya görmek

Rüyada siyah mobilya görmek gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada siyah mobilya gördüyseniz:

  • Taleplerinizi ardı ardına sıralamak yerine daha yavaştan almanızda fayda var.

Rüyada siyah mobilya görmek herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebek mobilyaları görmek fırsatların istenmeden harcanacağına, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mobilya görmek sabrını zorlayacağına, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ahşap mobilyalar görmek şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada mobilyalı ev görmek neşeyi ve sağlığı bulacağına, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada mobilya satmak umutlarının kırılacağına, kazancın katlanacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil mobilya görmek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına delalettir.

Rüyada yeni mobilya satın almak eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments