Rüyada mobilya mağazası görmek

Rüyada mobilya mağazası görmek yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mobilya mağazası gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri memnun edecek şeyler yapabilirsiniz.

Rüyada mobilya mağazası görmek yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine işarettir.

Rüyada mobilya atölyesi görmek sağlığına kavuşacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine delalet eder.

Rüyada evine mobilya aldığını görmek hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, umutlarının çoğalacağına delalet eder.

Rüyada beyaz mobilya görmek yeni bir hayat kurulacağına, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada mobilya bakmak sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine alamet etmektedir.

Rüyada antika mobilya görmek sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, bir üniversitede hoca olunacağına delalettir.

Rüyada yeni mobilya satın almak mutlulukların yarım kalacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tozlu mobilya görmek zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments