Rüyada evde mobilya görmek

Rüyada evde mobilya görmek tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına yorulur.

Rüyada evde mobilya gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermekten, aniden harekete geçmekten veya ani kararlardan kaçınmalısınız.

Rüyada eve yeni mobilya almak rüya sahibinin kazancının artacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına işarettir.

Rüyada mobilyalı ev görmek hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ev mobilyası görmek zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına yorulur.

Rüyada eve mobilya almak yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına alamet eder.

Rüyada evde mobilya görmek adının fesada karışacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine işaret eder.

Rüyada siyah mobilya görmek elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, yokluğa düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tozlu mobilya görmek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni mobilya görmek sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments