Rüyada bebek kokusu duymak

Rüyada bebek kokusu duymak çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, aile hayatında sevinileceğine, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, kafasının karışacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada bebek kokusu duymak gördüyseniz:

  • Baskı altında yıkılmamalı veya baskı uygulamamalısınız.

Rüyada bebek kokusu duymak iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeğin kokusunu duymak eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine delalettir.

Rüyada güzel koku duymak aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sigara kokusu duymak dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine alamet eder.

Rüyada güzel kokular duymak her anlamda şifa bulmaya, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına işaret eder.

Rüyada rutubet kokusu duymak elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada cennet kokusu duymak hakkını savunamayacağına, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada deniz kokusu duymak ferah bir haneye sahip olunacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments