Rüyada cennet kokusu duymak

Rüyada cennet kokusu duymak çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine delalettir.

Rüyada cennet kokusu duymak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizin gerçeğe yakınlığı konusunda daha dikkatli olmanız gerekiyor.

Rüyada cennet kokusu duymak sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine delalettir.

Rüyada cennet kokusunu duymak sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada cennet kokusu koklamak iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cennetin kokusunu almak işsizin iş bulacağına, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına işaret eder.

Rüyada cennet kokusunu almak komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, sorunların artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cennet kokusu almak şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, hayallerindeki insanla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cennet kokusunu hissetmek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada süt kokusu duymak uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments