Rüyada bez bebek görmek

Rüyada bez bebek görmek bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, daima önüne bakacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada bez bebek gördüyseniz:

  • Yapılması gereken acil değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada bezli bebek görmek çok başarılı adımlar atacağına, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boklu bebek bezi görmek uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına yorulur.

Rüyada bebek bezi yıkamak işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, kimseyle konuşmayacağına delalet eder.

Rüyada bebek bezi satın almak türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebeğin bezini değiştirmek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata rivayet eder.

Rüyada bez bebek yapmak kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada temiz bebek bezi görmek tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine delalet eder.

Rüyada bebek bezi görmek amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments