Rüyada kakalı bebek bezi görmek

Rüyada kakalı bebek bezi görmek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kakalı bebek bezi gördüyseniz:

  • Şans oyunlarında başarılı olabilirsiniz.

Rüyada bebeğin bezine kaka yaptığını görmek yeni bir birlikteliğe başlanacağına, hayata küseceğine tabir olunur.

Rüyada bebek bezinde kaka görmek karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada kakalı bebek bezi görmek çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, sahip olacağı malın faazlalığına inanılır.

Rüyada kakalı bez yıkamak ünleneceğine, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kakalı bez görmek bunların devlet kapılarından geçeceğine, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebek bezi almak ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına alamet eder.

Rüyada boklu bebek bezi görmek hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeğin bezini değiştirmek özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments