Rüyada bebeği yere düşürmek

Rüyada bebeği yere düşürmek doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, çok uğraş vereceğine, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, herkesin şaşırtılacağına tabir olunur.

Rüyada bebeği yere düşürmek gördüyseniz:

  • Duygusal konularda evli ya da beraberliği olan bir kimseyseniz ilişkilerinizde apayrı bir canlılık hissedebilirsiniz.

Rüyada erkek bebeği yere düşürmek yeni bir ortama gireceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeği yere düşürmek kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine delalettir.

Rüyada bebek yere düşürmek kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kucağındaki bebeği yere düşürmek bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada yere bebek düşürmek işveren koltuğunda oturacağına, belki de hayatının aşkını bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeğin yere düştüğünü görmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine işaret eder.

Rüyada yere düşen bebek görmek ün sahibi olacağına, uzun ve hayırlı bir ömre yorulmaktadır.

Rüyada bebeğini yere düşürmek güzel bir gelecek sahibi olunacağına, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments