Rüyada yere bebek düşürmek

Rüyada yere bebek düşürmek kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, kazancın katbekat arttırılacağına, kader çarkının kişiden yana döneceğine, kazancın artmasına, ticarette öne geçeceğine, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yere bebek düşürmek gördüyseniz:

  • Ateşli kişiliğinizi kendinize zarar verebilecek bir silah gibi kullanmamaya dikkat etmelisiniz.

Rüyada yere düşen bebek görmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kucağındaki bebeği yere düşürmek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına delalet eder.

Rüyada bebek yere düşürmek istediği herşeye kavuşacağına, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına delalet eder.

Rüyada bebeği yere düşürmek ortalığın karışacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine yorulur.

Rüyada bebeğin yere düştüğünü görmek aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada yere bebek düşürmek eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada erkek bebeği yere düşürmek sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, kazancının çok daha fazla olacağına yorulur.

Rüyada bebeğini yere düşürmek üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments