Rüyada bebeğin yere düştüğünü görmek

Rüyada bebeğin yere düştüğünü görmek mutlu olacağına ve güleceğine, şen kahkahalar atacağına, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada bebeğin yere düştüğünü gördüyseniz:

  • Sizinle aynı görüşte olmayabilirler.

Rüyada bebek yere düşürmek umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına işarettir.

Rüyada bebeğini yere düşürmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yere bebek düşürmek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, çalışmalarının beğenileceğine tabir olunur.

Rüyada bebeği yere düşürmek parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada erkek bebeği yere düşürmek çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine işarettir.

Rüyada bebeğin yere düştüğünü görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, kısa sürecek bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada kucağındaki bebeği yere düşürmek manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yere düşen bebek görmek gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, geçim derdinin biteceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments