Rüyada bebeği bir yerde unutmak

Rüyada bebeği bir yerde unutmak ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, asık yüzlerin güleceğine, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına rivayet eder.

Rüyada bebeği bir yerde unutmak gördüyseniz:

  • Evde yapılacak değişiklikler, tadilat, taşınma veya ortam değişimi yeni başlangıçlar yapılmasına olanak tanıyabilir.

Rüyada bebeğini bir yerde unutmak günahlarından kurtulmak için allah’a sığınacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine rivayet eder.

Rüyada bebeği bir yerde unutmak üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada çantasını bir yerde unutmak hayatının da kolaylaşacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına yorulur.

Rüyada çantayı bir yerde unutmak yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine inanılır.

Rüyada cüzdanı bir yerde unutmak iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabıyı bir yerde unutmak allah’ın sevgisini kazanacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada bir şeyi bir yerde unutmak ekonomik gücün çoğalacağına, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunu bir yerde unutmak zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Kübra Dündar

Rüyamda eşimle ve küçük oğlumla 1 yaşında) bir pansiyona girdik ve sonra banyo yapıp uyudum uyandığımda hiç bir esyamin çantamın telefonumun olmadigini ve eşimin gittiğini farkettim sonrasında üzerimde havluyla bir telefon aradığımı bir teyze telefonunu verdi ve eşimi aradim evde olduğunu ve taksiye binip gelmemi söyledi sonra direkt çocuğumu orda unutarak orda bırakıp sokağa havluyla çıkıp etrafta dolaşıp taksi arayıp buldum ve eve gittim eve gittikten sonra çocuğumu orda unuttuğumu farkedip geri dönerken uyandım çok daha karmasikti ve beni uyandığımda çok tedirgin etti lütfen yorumlarsanız çok sevinirim