Rüyada bebeğe yemek yediğini görmek

Rüyada bebeğe yemek yediğini görmek yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, daha rahat bir nefes alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına işaret eder.

Rüyada bebeğe yemek yediğini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ön planda tutun.

Rüyada bir bebeğe yemek yedirmek yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına işarettir.

Rüyada bebeğin yemek yediğini görmek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine işarettir.

Rüyada erkek bebek yemek yedirmek esenlik içinde olacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine işaret eder.

Rüyada bebeğe yemek yediğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına alamet eder.

Rüyada bebeği yemek yedirmek dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına işarettir.

Rüyada bebek yemek yedirmek bir türlü kendine gelemeyeceğine, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada bebeğe yemek yedirmek işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir bebeğe mama yedirmek başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments