Rüyada bir bebeğe mama yedirmek

Rüyada bir bebeğe mama yedirmek hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına işarettir.

Rüyada bir bebeğe mama yedirmek gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız bir şeyi, karlı bir yapılanmaya dönüştürebilirsiniz.

Rüyada bebeğe mama yedirdiğini görmek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, çalışıyorsa terfi alacağına işaret eder.

Rüyada bebeğe mama yedirmek çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına delalet eder.

Rüyada bebek mama yedirmek maddi zararını karşılayacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebek maması yedirmek dertlerin ve sorunların biteceğine, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek bebeğe mama yedirmek duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir bebeğe mama yedirmek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya yorulur.

Rüyada çocuğa mama yedirmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine inanılır.

Rüyada erkek çocuğuna mama yedirmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, çok daha iyi günler göreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments