Rüyada ağzında kemik görmek

Rüyada ağzında kemik görmek hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, yaptıklarıyla sorgulanacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağzında kemik gördüyseniz:

  • Gelecek vaat eden bir kişi nedeniyle hesabı ödemeye kalkarsanız, geçmişte temelsiz veya boş konuşan diğerlerini hatırlayın.

Rüyada ağzında kemik görmek işinin başından ayrılmayacağına, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına tabir olunur.

Rüyada ağzından kemik çıkarmak el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına tabir olunur.

Rüyada inek kemiği görmek parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı delalettir.

Rüyada uyluk kemiği görmek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine rivayet eder.

Rüyada kan ve kemik görmek çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada kemik yalamak eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına yorulur.

Rüyada insan kemiği toplamak çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine delalet eder.

Rüyada leğen kemiği görmek hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments