Rüyada inek kemiği görmek

Rüyada inek kemiği görmek olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına inanılır.

Rüyada inek kemiği gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde önemli bir yumuşama var.

Rüyada inek kemiği görmek neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada kol kemiği görmek iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kemik kırmak çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine rivayet eder.

Rüyada ölü kemikleri toplamak aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kemik yakmak maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü insan kemikleri görmek sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çürük kemik görmek kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada insan kemiği görmek bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments