Rüyada leğen kemiği görmek

Rüyada leğen kemiği görmek kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, rahat edeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada leğen kemiği gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde veya emlakla ilgili konularda yapacağınız değişiklikler yeni ilgi alanları keşfetmenizi sağlayabilir.

Rüyada leğen kemiği görmek daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada leğendeki suyu dökmek kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada leğen dolusu su görmek büyük bir başarının elde edileceğine, iş kaybı yaşayacağına işarettir.

Rüyada büyük leğen görmek hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine delalettir.

Rüyada leğenle su dökmek herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada leğen içinde et görmek güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada su dolu leğen görmek kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada bir leğen altın görmek rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments