Rüyada bayan arkadaşla öpüşmek

Rüyada bayan arkadaşla öpüşmek tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, daha çok dünya malı edineceğine, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine işaret eder.

Rüyada bayan arkadaşla öpüşmek gördüyseniz:

  • Sizin yapmanız gereken işleri başkalarının yapmasını beklemeyin veya başkalarına güvenerek bazı sorumluluklarınızı ihmal etmeyin.

Rüyada bayan arkadaşı görmek istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, büyük işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada eski bayan iş arkadaşını görmek çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada bayan arkadaşla öpüşmek ele geçen kazancın günden güne artacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bayan iş arkadaşını görmek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine delalet eder.

Rüyada bayan arkadaşını öpmek eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bayan arkadaşını hamile görmek kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski bayan arkadaş görmek temiz ve yeni bir sayfa açacağına, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada bayan iş arkadaşlarını görmek kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments