Rüyada ağzından cam parçası çıkmak

Rüyada ağzından cam parçası çıkmak çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına tabir olunur.

Rüyada ağzından cam parçası çıkmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya iş hayatınızda ilginizi çeken birisini tanımak için daha fazla zaman harcayabilirsiniz.

Rüyada ağzından cam parçası çıkmak akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına delalettir.

Rüyada ağzında cam parçası görmek maddi yükümlülüklerin artacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına işarettir.

Rüyada ağzından cam parçaları çıkarmak ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada ağzından cam parçası çıkarmak suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağzında cam parçaları görmek çareyi başka yerlerde arayacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına alamet eder.

Rüyada cam parçası görmek acı tecrübeler edineceğine, eşler arasına kara kedi gireceğine alamet eder.

Rüyada cam parçası yemek hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada kırılmış cam parçaları görmek atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, elindekileri de kaptıracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments