Rüyada baştan öpmek

Rüyada baştan öpmek işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, çok rahat edeceğine, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, inancının eksileceğine rivayet eder.

Rüyada baştan öpmek gördüyseniz:

  • Yaratabileceği gerginliğe hazır olmalısınız.

Rüyada baştan öpmek esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına işaret eder.

Rüyada baştan vurulmak işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına işaret eder.

Rüyada baştan aşağıya su dökmek aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine inanılır.

Rüyada baştan aşağı su dökmek insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına işarettir.

Rüyada baştan yaralanmak dinini yaşayacağına, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına yorulur.

Rüyada baştan silahla vurulmak yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine tabir olunur.

Rüyada baştan çıkarmak bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine işaret eder.

Rüyada baştan öpülmek manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments