Rüyada baskın görmek

Rüyada baskın görmek sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, moralinin yerine geleceğine, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada baskın gördüyseniz:

  • Genelde parasal olayları fazla önemsemeniz doğaldır.

Rüyada baskın yapıldığını görmek yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada asker baskını görmek hayırlı başlangıçlar yapacağına, sıkıntıların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada sel baskını görmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine işarettir.

Rüyada işyerini su baskını görmek sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada su baskınından kurtulmak sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada baskın yapmak halsizleşeceğine, hastalıktan şifa bulmaya işaret etmektedir.

Rüyada deniz baskını görmek zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada silahlı baskın görmek parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments