Rüyada başkasının vücudunda sivilce görmek

Rüyada başkasının vücudunda sivilce görmek bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, işlerin günden güne kötüleşeceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının vücudunda sivilce gördüyseniz:

  • Pratik olmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada vücudunda sivilceler görmek hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada vücutta sivilce görmek kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücudunda sivilceler çıktığını görmek güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine alamet eder.

Rüyada vücudunun her yerinde sivilce görmek küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine inanılır.

Rüyada vücudunda sivilce çıktığını görmek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada vücudunu sivilceli görmek yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücudu sivilceli görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının vücudunda sivilce görmek kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments