Rüyada vücudunu sivilceli görmek

Rüyada vücudunu sivilceli görmek bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, refah içinde bir hayat yaşanacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, canın ve malının da her zaman güvende olacağına tabir olunur.

Rüyada vücudunu sivilceli gördüyseniz:

  • Tecrübe yeteneklerinizi daha iyi şeyler için kullanmanızı sağlayabilir.

Rüyada başkasının vücudunda sivilce görmek ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada vücudunu sivilceli görmek hem mal ve para kaybedeceğine, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine işaret etmektedir.

Rüyada vücudunun her yerinde sivilce görmek güvenini sarsacağına, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücudunda sivilce çıktığını görmek çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına alamet eder.

Rüyada vücudu sivilceli görmek kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, endişe ettiği konularda zarar edeceğine işarettir.

Rüyada vücutta sivilce görmek tecrübesi olmayan yollara gireceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına yorulur.

Rüyada vücudunda sivilce görmek canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada vücudunda sivilceler çıktığını görmek aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments