Rüyada vücutta sivilce görmek

Rüyada vücutta sivilce görmek dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, verilen kararların geri çekileceğine, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada vücutta sivilce gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamanız durumunda sizden faydalanmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada vücudunda sivilceler görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada vücudunda sivilceler çıktığını görmek hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada vücudu sivilceli görmek üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, çok iyi bir duruma geleceğine yorulur.

Rüyada vücudunda sivilce görmek kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine rivayet eder.

Rüyada vücudunda sivilce çıktığını görmek düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine rivayet eder.

Rüyada vücudunu sivilceli görmek ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının vücudunda sivilce görmek mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına delalet eder.

Rüyada birinin vücudunda sivilce görmek büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments