Rüyada ayakları felç olmak

Rüyada ayakları felç olmak aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, azap çektiğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, strese gireceğine, gergin olacağına, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, borçlarını ödeyip kurtulacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine inanılır.

Rüyada ayakları felç olmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin fikir veya önerilerinden çok kendinizinkilere odaklanmanızda fayda var.

Rüyada ayakları felç olmak emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayaklarının felç olduğunu görmek arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüz felci olmak ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Rüyada felçli birini görmek alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına delalettir.

Rüyada ölmüş birini felçli görmek ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, duaların allah katında karşılığını bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzün felç olmak birikim yapılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada felçli olan birini görmek zorluklarının biteceğine, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağzın felç olduğunu görmek durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments