Rüyada başkasının parmağında gümüş yüzük görmek

Rüyada başkasının parmağında gümüş yüzük görmek sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, sadece kendisini düşüneceğine, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, giderileceğine, güç ve kudret sahibi olacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine alamet eder.

Rüyada başkasının parmağında gümüş yüzük gördüyseniz:

  • Bazı iş birlikleriniz veya ilişkileriniz size yük olabilir.

Rüyada erkeğin parmağında gümüş yüzük görmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada parmakta gümüş yüzük görmek eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmağında gümüş yüzük görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmağına gümüş yüzük takmak eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada parmağa gümüş yüzük takmak sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, çok büyük kazanç sağlanacağına delalet eder.

Rüyada başkasının parmağında gümüş yüzük görmek eline geçen paraları tutamayacağına, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sol parmakta gümüş yüzük görmek kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki gümüş yüzük görmek kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments