Rüyada başkasının mısır yediğini görmek

Rüyada başkasının mısır yediğini görmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının mısır yediğini gördüyseniz:

  • Son aylarda bazı konulara bakış açınız değişmiş olabilir.

Rüyada birinin mısır yediğini görmek rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada haşlanmış mısır yediğini görmek başarılarının artacağına, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine delalet eder.

Rüyada patlamış mısır yediğini görmek rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, engellerin aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada mısır tanesi yediğini görmek her anlamda feraha kavuşacağına, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada süt mısır yediğini görmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına tabir olunur.

Rüyada mısır yediğini görmek karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına işaret eder.

Rüyada başkasının mısır yediğini görmek zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurumuş mısır tarlası görmek kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments