Rüyada patlamış mısır yediğini görmek

Rüyada patlamış mısır yediğini görmek eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada patlamış mısır yediğini gördüyseniz:

  • Maddi manevi size bedel ödetebilecek veya size kendinizi kötü hissettirebilecek kişilerden uzak durun.

Rüyada patlamış mısır yediğini görmek verimin her geçen gün artacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada mısır patlaması görmek kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, borcunun kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada patlamış mısır görmek kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına rivayet eder.

Rüyada yanmış patlamış mısır görmek iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada mısır patlatmak umutlarını yitireceğine, bereketin ve verimin olacağına işaret etmektedir.

Rüyada patlamış mısır yemek ortak işlere gireceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada patlamış mısır yemek görmek aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada patlamış mısır yapmak insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments