Rüyada mısır tanesi yediğini görmek

Rüyada mısır tanesi yediğini görmek işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mısır tanesi yediğini gördüyseniz:

  • Kararsızlık içinde olabilirsiniz.

Rüyada mısır tanesi yediğini görmek hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına tabir olunur.

Rüyada pişmiş mısır tanesi görmek kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuru mısır tanesi görmek zarar edeceği bir döneme gireceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine delalettir.

Rüyada haşlanmış mısır taneleri görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuru mısır taneleri görmek tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, bunu da herkese ilan edeceğine delalet eder.

Rüyada haşlanmış mısır tanesi görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, kazançlı adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada mısır tanesi yemek zor ve kötü günlerden geçeceğine, öz güven kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tane mısır yemek iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments