Rüyada süt mısır yediğini görmek

Rüyada süt mısır yediğini görmek emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, bolluğun ve bereketin düşeceğine, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına delalettir.

Rüyada süt mısır yediğini gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri garantilemek için taktik uygulamanız durumunda hamleniz karışıklık veya gerginlik yaratabilir.

Rüyada süt mısır yediğini görmek karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada süt mısırı yemek çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, yenisinin başlayacağına delalettir.

Rüyada süt mısırı toplamak huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına işaret eder.

Rüyada süt mısır toplamak büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada süt mısır görmek aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, giderileceğine delalettir.

Rüyada süt mısır yemek maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, elini eteğini hayattan çekeceğine işarettir.

Rüyada haşlanmış mısır yediğini görmek işlerin çok iyi bir hale geleceğine, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin mısır yediğini görmek tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments