Rüyada kağıt saymak

Rüyada kağıt saymak hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, haneye dertlerin gireceğine  inanılır.

Rüyada kağıt saymak gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumalı, ani tepkiler vermekten kaçınmalısınız.

Rüyada çok kağıt para saymak rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kağıt para saydığını görmek onların bir dediğini iki etmeyeceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine tabir olunur.

Rüyada kağıt para saymak atılım yapacağına, ileriye gideceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına delalettir.

Rüyada kağıt saymak maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada tomarla kağıt para saymak neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, ilim irfan öğreneceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının kağıt para saydığını görmek eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kağıt para almak ve saymak çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada eski kağıt para saymak kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments