Rüyada kağıt para saymak

Rüyada kağıt para saymak ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada kağıt para saymak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ters düşmek yerine, fikirlerini can kulağıyla dinlemenizin size farklı şekillerde katkıları olabilir.

Rüyada başkasının kağıt para saydığını görmek kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, her şeyin gönlünce olacağına yorulur.

Rüyada tomarla kağıt para saymak ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski kağıt para saymak kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, hiçbir sorun yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok kağıt para saymak kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine rivayet eder.

Rüyada kağıt para saymak uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına alamet eder.

Rüyada kağıt para almak ve saymak borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada kağıt para saydığını görmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına delalet eder.

Rüyada kağıt saymak maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments