Rüyada kağıt para almak ve saymak

Rüyada kağıt para almak ve saymak iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, işlerinin bollaşacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kağıt para almak ve saymak gördüyseniz:

  • Hızlı konuşarak sizi maddi açıdan yanıltmaya çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada eski kağıt para saymak büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine inanılır.

Rüyada kağıt para saydığını görmek hayallerine kavuşacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına işarettir.

Rüyada tomarla kağıt para saymak bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının kağıt para saydığını görmek onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, size başarı getirecek adımlar atmanıza delalet eder.

Rüyada kağıt para almak ve saymak olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada çok kağıt para saymak kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada kağıt para saymak yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada kağıt saymak büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments