Rüyada başkasının kafasında yara görmek

Rüyada başkasının kafasında yara görmek atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, dertlerin çözüme kavuşacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, görgülü ve kültürlü olacağına işarettir.

Rüyada başkasının kafasında yara gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı hareketlerinin nedenleri ya da bazı girişimlerinizin gerçekçi olup olmadı konusunda şüpheleriniz olabilir.

Rüyada kafada büyük yara görmek ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, tecrübelerini aktaracağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının kafasında yara görmek zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada kafasının yara olduğunu görmek büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafası yaralanmak hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, kafasının karışacağına delalettir.

Rüyada kafada yara kabuğu görmek yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kafasından yaralandığını görmek işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına işaret eder.

Rüyada kafasında yara çıktığını görmek elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafa derisinde yara görmek başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Mehtap

Rüyada eski sevgilimin kafasının arka tarafında kocaman uzun bir yara gördüm ne demek acıklarmısınız.