Rüyada kafasının yara olduğunu görmek

Rüyada kafasının yara olduğunu görmek bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, anne babayla ters düşüleceğine, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kafasının yara olduğunu gördüyseniz:

  • Parasal açılardan da şanslısınız.

Rüyada kafasından yaralandığını görmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine yorulur.

Rüyada kafanın içinde yara görmek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, karamsarlığa düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kafasında yara çıktığını görmek gelecekte yüzünün güleceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının kafasında yara görmek eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafamda yara görmek elinize para geçeceğine, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kafası yaralanmak namının yürüyeceğine, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına delalettir.

Rüyada kafasının yara olduğunu görmek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafasından yaralanmak yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments