Rüyada kafada büyük yara görmek

Rüyada kafada büyük yara görmek art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, engel tanımayan biri olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kafada büyük yara gördüyseniz:

  • İş veya finans hayatında bazı aksaklıklara neden olacak tutumlar gösterebilirsiniz.

Rüyada kafada büyük yara görmek karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada kafamda yara görmek kolay yollardan rızık sahibi olacağına, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafanın içinde yara görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına inanılır.

Rüyada birinin kafasında yara görmek yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına delalet eder.

Rüyada kafasında yara çıktığını görmek işinden ve ekmeğinden olacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kafasından yaralandığını görmek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kafada yara olduğunu görmek maddi ve manevi zarara uğranacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Rüyada kafa yara görmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments