Rüyada başkasının gömleğini ütülemek

Rüyada başkasının gömleğini ütülemek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, dertlerin günden güne artacağına, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının gömleğini ütülemek gördüyseniz:

  • Hiç beklemediğiniz kimselerden gururunuzu okşayacak teklifler veya iltifatlar alabilirsiniz.

Rüyada gömlek ütülediğini görmek bir şirketler zincirine sahip olunacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada gömlek ütülemek işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının gömlek ütülediğini görmek elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına işaret eder.

Rüyada beyaz gömlek ütülemek projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına yorulur.

Rüyada siyah gömlek ütülemek isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, başına tekin olmayan olayların geleceğine delalet eder.

Rüyada erkek gömleği ütülemek bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada başkasının gömleğini ütülemek mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi gömlek ütülemek yeni bir araba satın alınacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments