Rüyada gömlek ütülediğini görmek

Rüyada gömlek ütülediğini görmek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, rüya sahibinin kazancının artacağına, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, kendi şansını kendi yaratacağına tabir olunur.

Rüyada gömlek ütülediğini gördüyseniz:

  • Düşünmeden yaptığınız bir yorumla, kasıtsız şekilde bir kişiye zarar verebilir veya onu üzebilirsiniz.

Rüyada mavi gömlek ütülemek mal ve mülkün telafi edileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına işaret eder.

Rüyada siyah gömlek ütülemek hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, sevdikleri ile bir arada olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının gömlek ütülediğini görmek makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine yorulur.

Rüyada erkek gömlek ütülemek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine inanılır.

Rüyada gömlek ütülediğini görmek sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada başkasının gömleğini ütülemek gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz gömlek ütülemek hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine alamet eder.

Rüyada erkek gömleği ütülemek kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments