Rüyada başkasının fidan diktiğini görmek

Rüyada başkasının fidan diktiğini görmek işlerin büyük bir açmaza gireceğine, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının fidan diktiğini gördüyseniz:

  • Yapılan hareketlere bir şekilde tepki vermeniz gerekebilir.

Rüyada dikilmiş fidan görmek iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada ceviz fidanı diktiğini görmek dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine inanılır.

Rüyada yeni dikilmiş fidan görmek mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada gül fidanı diktiğini görmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına işarettir.

Rüyada başkasının fidan diktiğini görmek maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine tabir olunur.

Rüyada çam fidanı almak iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, işlerin yavaşlayacağına yorulur.

Rüyada kayısı fidanı görmek şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada fidan kesmek yeni başlangıçlar yapacağına, kapanan kapıların açılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments