Rüyada fidan kesmek

Rüyada fidan kesmek büyük aksilikler yaşayacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına, güzelliklerle dolacağına, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine alamet eder.

Rüyada fidan kesmek gördüyseniz:

  • Kendinizi kandırıyor olabileceğiniz konular var mı kontrol edip, kendiniz için en iyi şeyi yapmalısınız.

Rüyada fidan kesmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zeytin fidanı görmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize rivayet etmektedir.

Rüyada kayısı fidanı görmek sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada ceviz fidanları görmek nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada fındık fidanı görmek işlerin toparlanacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına işaret eder.

Rüyada gül fidanı sökmek vefa göstereceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kiraz fidanı görmek borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, isteklerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada meyva fidanı görmek tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments