Rüyada dikilmiş fidan görmek

Rüyada dikilmiş fidan görmek bir süre sıkıntı çekeceğine, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine alamet eder.

Rüyada dikilmiş fidan gördüyseniz:

  • Hayal dünyasında gezdiğinizi düşünen kişiler olabilir.

Rüyada yeni dikilmiş fidan görmek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ceviz fidanı diktiğini görmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, ruhen rahatlığa erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gül fidanı diktiğini görmek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine işarettir.

Rüyada dikilmiş fidan görmek çıkılan yolda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının fidan diktiğini görmek iyi bir patron olacağına, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada incir fidanı dikmek emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saksıya fidan dikmek dertlerin aşılacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına inanılır.

Rüyada marul fidanı dikmek avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, verimli olacak işler yapacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments