Rüyada başkasının evlendiğini duymak

Rüyada başkasının evlendiğini duymak daha çok dünya malı edineceğine, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, illet hastalıklara tutulmayacağına, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, çok zor günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının evlendiğini duymak gördüyseniz:

  • Olayların ortasında kaldığınızı hissederseniz, daha da fazla büyütmemeniz gerekiyor.

Rüyada başkasının evlendiğini duymak haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin evlendiğini duymak hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada birinin evlendiğini duymak her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına alamet eder.

Rüyada eşinin evlendiğini duymak hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, kafasının da rahat edeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin evlendiğini duymak huzur dolu günler geçireceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına işaret eder.

Rüyada evli birinin evlendiğini duymak huzurlu bir yaşama sahip olacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin başkasıyla evlendiğini duymak dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, sıkıntılı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada sevgilinin evlendiğini duymak eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments