Rüyada sevgilinin evlendiğini duymak

Rüyada sevgilinin evlendiğini duymak çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, büyük savaşların yaşanacağına, geçmişini arkada bırakacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, ele geçen kazancın günden güne azalacağına, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin evlendiğini duymak gördüyseniz:

  • Bazı konular istediğiniz hızda veya pratiklikte gitmiyor olabilir.

Rüyada sevgilinin evlendiğini duymak yüzün güleceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin evlendiğini duymak borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin başkasıyla evlendiğini duymak sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, anne babanın bu sayede mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada birinin evlendiğini duymak çok mutlu olacağına, sevineceğine, engel tanımayan biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin evlendiğini duymak hayırlı işlere imza atacağına, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına yorulur.

Rüyada başkasının evlendiğini duymak yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, gelecekte yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının evlendiğini duymak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına işarettir.

Rüyada sevdiği kişinin evlendiğini duymak maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments