Rüyada sevgilinin başkasıyla evlendiğini duymak

Rüyada sevgilinin başkasıyla evlendiğini duymak çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, adım atarken çok zorlanacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin başkasıyla evlendiğini duymak gördüyseniz:

  • Boşboğazlık etmeyin.

Rüyada eski sevgilinin evlendiğini duymak kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinin evlendiğini duymak sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin başkasıyla evlendiğini duymak bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada birinin evlendiğini duymak nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının evlendiğini duymak kazancının azalacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin başkasıyla evlendiğini duymak uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada başkasının evlendiğini duymak hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine delalettir.

Rüyada sevdiği kişinin evlendiğini duymak sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments