Rüyada evli birinin evlendiğini duymak

Rüyada evli birinin evlendiğini duymak sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, mutluluğunun da artacağına, her nimetin lezzetine varacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada evli birinin evlendiğini duymak gördüyseniz:

  • Eğitim hayatınız hala devam ediyorsa ya da işiniz eğitimle ilgiliyse, çalışmalarınızda kişiliğinizi kendinize zarar verebilecek bir silah gibi kullanmamaya dikkat etmelisiniz.

Rüyada evli birinin evlendiğini duymak maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evli adamla evlenmek haram mala, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada evli bir bayanın tekrar evlendiğini görmek eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evli bir adamla evlenmek aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada evliyken başkasıyla evlendiğini görmek kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada evli kadının kocasıyla evlendiğini görmek rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine rivayet eder.

Rüyada evlilerin evlendiğini görmek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine delalet eder.

Rüyada evli bir kadınla evlenmek kişinin afiyette kalacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments