Rüyada başkasının boynunda altın kolye görmek

Rüyada başkasının boynunda altın kolye görmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, yardım edeceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, farklı sosyal ortamlara gireceğine, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına işarettir.

Rüyada başkasının boynunda altın kolye gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışabilirsiniz veya mevcut ilişkinizde yeni şeyler deneyebilirsiniz.

Rüyada boynuna altın kolye takmak iş güç konusunda birçok karar verileceğine, malvarlığının çok daha artacağına işaret eder.

Rüyada birinin boynunda altın kolye görmek çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının boynunda altın kolye görmek daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının boynunda altın kolye görmek evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına işaret eder.

Rüyada erkeğin boynunda altın kolye görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, hayatının daha kolay olacağına alamet etmektedir.

Rüyada boynunda altın kolye görmek ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada boynundaki kolyenin koptuğunu görmek üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada boynunda zincir kolye görmek aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments